18 Mayıs 2014 Pazar

İbrahim Gezer

İbrahim Gezer (34) - Kula


Soma'daki facianın yaşandığı madende çalışan Ahmet Karabacak, ocağa ineceği sırada madende patlamanın olduğunu, çevresindekilerle birlikte paniğe kapılarak dışarı kaçtıklarını anlattı. 

Maden işçisi Karabacak, faciada hayatını kaybeden çalışma arkadaşı İbrahim Gezer'in cenazesini memleketi Kula'ya getirdi.
Gazetecilere yaşadıklarını anlatan Karabacak, arkadaşı İbrahim Gezer'le çalışmak için Kula'dan Soma'ya gittiklerini 4 yıldır madenlerde çalıştıklarını söyledi. Olay gününü de anlatan Karabacak, İbrahim Gezer'in ocakta çalıştığını kendisinin de gece vardiyası için madene geldiğini belirterek, "Ocağa inmek için madenin girişine geldiğimde bir patlama meydana geldi. Vardiyaya gelen arkadaşlarla girişteydik o sırada. Paniğe kapılarak önce dışarı kaçtık. Sonra geri dönüp, ne olduğunu anlamaya çalıştık. Madenin alt galerilerinde çalışan arkadaşlarımızdan uzun süre haber alamadık. Sonra İbrahim Gezer'in hayatını kaybettiğini öğrendim. Arkadaşımın cenazesini son yolculuğuna uğurlamak için Kula’ya getirdim" diye konuştu.
Öte yandan Kula'ya getirilen maden işçisi İbrahim Gezer'in  (34) cenazesi ilçede kılınan cenaze namazının ardından eşi Neslihan Gezer'in gözyaşları arasında toprağa verildi

İbrahim Gezer'in cenaze videosu
KaynakAA - 15 Mayıs 2014 / İzlesene.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder