18 Mayıs 2014 Pazar

Sinan Yılmaz

Sinan Yılmaz - Soma

Sinan ve Berna Yılmaz ve kızları Öykü
Faciada hayatını kaybeden maden mühendisi Sinan Yılmaz, Soma Merkez Efedayı Camisi'ndeki cenaze namazının ardından toprağa verildi. Daha önce de başka maden şirketinden ayrılıp, daha güvenli diye Soma Kömürleri A.Ş'ye 1 yıl önce girdiği öğrenilen Yılmaz'ın ölümü ailesini şoke etti. Öğretmen eşi Berna Yılmaz, 2 yaşındaki kızı Öykü ile son kez vedalaşırken, "Her sabah kızımızı öpüp koklayıp veda ederdi. O facia sabahı daha sıkı sarıldı, ayrılmak istememişti" diye gözyaşı döktü. Maden Mühendisi Sinan Yılmaz'ın, daha güvenli iş arayışı nedeniyle bu sona ulaştığını söyleyen eşi Berna Yılmaz, göz yaşları içinde şunları söyledi: "Her gün işe giderken endişe duyduğumu söylediğimde. 'Burası çok güvenli' diye beni teselli ediyordu. Böyle olacağını nerden bilebilirdik. Her sabah bir daha dönmeyecekmiş gibi bana ve kızıma sarılıp öyle giderdi. Demek eceline gitmiş."

Cenazede töreninde baba Mustafa ve anne Hatice Yılmaz da taziyeleri kabul ederken, Öğretmen Berna Yılmaz'ın kucağında babasına veda eden küçük kızları Öykü Yılmaz'ın el sallaması görenleri ağlattı. Berna Yılmaz, "Ben seni unutur muyum aşkım? Senin yerin benim yanım. Şuan evdeki yatakta dinlenmek için yatıyor olmalıydın. Sen yorgun gittin. Yorgun öldün" diye ağıt yaktı.
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümü mezun olan ve Soma'nın Cenkyeri beldesinde büyüyüp yetişen Sinan Yılmaz kılınan cenaze namazının ardından Soma Belediyesince hazırlanan 'Maden Şehitliği'ne madenci arkadaşlarının yanına defnedildi.

Kaynak: Yeniasır.com - 15 Mayıs 2014
http://www.yeniasir.com.tr/UcuncuSayfa/2014/05/16/anne-ve-kizindan-babaya-son-veda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder